Garantie en retouren

Retourtermijn

Indien u uw aankoop via Jmstechniek.nl wilt retourneren, heeft u daar tot 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid tot. Indien gewenst ontvangt u uw geld terug.

Het artikel dient zo mogelijk in de originele en ongeopende verpakking te zitten en in ongebruikte staat te zijn.
Wilt u een retour aanvragen, mail dan naar info@jmstechniek.nl.

De kosten voor het retourneren zijn voor de koper.

Garantietermijn

Op alle artikelen is niet-goed-geld-terug garantie van toepassing. Deze garantie geldt enkel indien er een duidelijk gebrek/defect aan het artikel te constateren valt. Indien u aanspraak wilt maken op de niet-goed-geld-terug garantie, dient u het defect zo snel mogelijk na constatering te melden. Hierna heeft de u de mogelijkheid het artikel te laten herstellen (indien mogelijk). Indien reparatie niet mogelijk is mag u een vervangend artikel uitzoeken of kiezen voor teruggave van het betaalde bedrag.

Deze garantie vervalt wanneer:

  • U, de koper, zelf heeft getracht een gebrek te herstellen;
  • U, de koper, de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet (goed) heeft opgevolgd;
  • U, de koper, het artikel niet gebruikt heeft waarvoor dit bestemd is.

In geval van een niet-goed-geld-terug garantie, defect of fabricagefout aan een door Jmstechniek.nl geleverd artikel, kunt u dit melden via info@jmstechniek.nl. Jmstechniek.nl zal u vervolgens binnen 2 werkdagen informeren over de te volgen procedure.

Defecte artikelen

In geval van een defect aan een artikel verzoeken wij u ons een email te sturen naar info@jmstechniek.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Niet correcte leveringen

Indien een levering niet correct heeft plaatsgevonden en u niet het juiste artikel heeft ontvangen, dan wordt deze kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product. Wij vragen u de onjuist geleverde artikelen in de originele en ongeopende verpakking te laten zitten. Wij verzoeken u in dit geval ons een e-mail te sturen naar info@jmstechniek.nl. Eventuele kosten voor het aan ons retour sturen worden aan u vergoed.

Makkelijk betalen met uw eigen bank